Присадки до дизельного палива

31.10.2013 19:21

Stanadyne є провідною компанією в США по виробництву систем упорскування дизельного палива, конструюванню й виробництву паливних насосів, форсунок, фільтрів для дизельного палива, а також діагностичного встаткування, підігрівників палива й насосів, що підкачують, для дизельних паливних систем. Stanadyne - поки єдиний у світі з виробників паливних систем випускає власний спектр присадок до дизельного палива. Це єдиний бренд в галузі присадок до палива, що був перевірений і схвалений більшістю всесвітньовідомих виробників двигунів і транспортних засобів. 

Поряд із цим, незалежне дослідження показало, що Performance Formula є на сьогоднішній день кращою добавкою серед інших виробників на цьому ринку. Експерти, що займаються обслуговуванням дизельних паливних систем, рекомендують присадки до палива від компаніїStanadyne. Будучи лідером у технології виробництва присадок і поліпшення якості дизельного палива, компанія Stanadyneза допомогою своєї продукції, бере на себе турботу про якість палива протягом його шляху від паливного бака автомобіля до камери згоряння двигуна.

      Характеристики дизельного двигуна прямо пов'язані з якістю застосовуваного дизельного палива.

Фірма STANADYNE пропонує Вам PERFORMANCE FORMULA:
•    Кращу, багатоцільову, багатосезонну присадку до дизельного палива, розроблену для вирішення практично будь-якої проблеми, пов'язаної з дизельним паливом. 
•    Схвалену більшістю виробників, включаючи Ford, GM, John Deere і VW 
•    Відповідну стандарту Cummins L10 - тест на чистоту. 

PERFORMANCE FORMULA є розробкою професіоналів - інженерів STANADYNE і хіміків. PERFORMANCE FORMULA містить не тільки неметалічні беззольні полімери, але, також, у ній втілені досягнення самих останніх досліджень в області біохімії. Багато елементів, які в  PERFORMANCE FORMULA нині широко використовуються в промисловості, що з'явилося предметом іспитових програм і звітів. Ці випробування, які охопили галузь від випробувань на динамометричних стендах до випробувань в умовах експлуатації автотракторного парку, продемострували зниження витрати палива в середньому на 5,7%. Через велике число змінних у випробуваннях, а також різної якості обробки палива, на практиці результати можуть сильно різнитися й можуть навіть перевершити вже продемонстровані раніше. Економія палива досягається завдяки безлічі фізичних та хімічних властивостей PERFORMANCE FORMULA.

ЗБІЛЬШЕННЯ ЦЕТАНОВОГО ЧИСЛА

 PERFORMANCE FORMULA підвищує цетановий індекс дизельного палива на 2 - 4 пункти (залежно від властивостей дизельного палива). Це поліпшує згоряння палива, знижує його витрату й полегшує запуск холодного двигуна.

МОРОЗОВИТРИВАЛІСТЬ

 PERFORMANCE FORMULA запобігає замерзання, знижуючи температуру застивання палива, що полегшує запуск холодного двигуна. Цей продукт не містить сухих хімічних добавок, завдяки чому поліпшується прокачування дизельного палива через фільтр. PERFORMANCE FORMULA не містить спиртів, що допомагає уникнути появи корозії в елементах паливної апаратури.

ОЧИЩЕННЯ СИСТЕМИ УПОРСКУВАННЯ ПАЛИВА

 Безперервне вдосконалювання паливних систем і використання прецизійних елементів у дизельній паливній апаратурі висувають підвищені вимоги до стану компонентів цієї апаратури. PERFORMANCE FORMULA містить вуглецеві дісперсанти, що видаляють нерозчинні домішки, і, додатково, містить миючі й речовини, що очищають, що впливають на смоли й лаки. Все це поліпшує розпилення палива форсунками, якість утвореної паливо-повітряної суміші. У результаті, завдяки кращому згорянню палива, досягається зниження вмісту твердих часток (сажі) у газах, що відробили, і зниження токсичності газів, що відробили.

ЗАХИСТ ДВИГУНА

 PERFORMANCE FORMULA містить компоненти, що покривають окремі частини двигуна й перешкоджають адгезії відкладень. Переважно це сопла розпилювачів форсунок, поршні, клапани й інші деталі двигуна, що піддаються впливу високих температур.

ПОЛІПШЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ, ЩО ЗМАЗУЮТЬ

 ПАЛИВА PERFORMANCE FORMULA містить змазуючі матеріали, що знижують тертя між тертьовими частинами, що зменшує їхнє зношування й, відповідно, частоту обслуговування паливної апаратури. Особливо рекомендується додавати PERFORMANCE FORMULA до дизельного палива з низьким вмістом сірки, що значно поліпшує його властивості, що змазують.

АНТИКОРОЗІЙНИЙ ЗАХИСТ

 Завдяки вмісту антиокисних, антикорозійних і стабілізуючих компонентів PERFORMANCE FORMULA при додаванні в дизельне паливо запобігає ушкодження паливної апаратури, викликані присутністю води й інших забруднюючих домішок.

Отже, підсумовуючи все вищесказане, можна охарактеризувати наступні властивості присадки PERFORMANCE FORMULA: 
•    захист від холодної погоди - знижує температуру втрати плинності палива на 22 градуса, а так само граничну температуру фільтрації палива на 13 градусів. Остаточне значення цього параметра залежить від базового палива
•    захист від жаркої погоди - змазує деталі паливної системи й підвищує цетановое число палива в теплих погодних умовах при одночасному зниженні його в'язкості
•    підвищення потужності - підвищує цетановое число палива на 5 пунктів, поліпшуючи динаміку, потужність і т.д.
•    зниження витрати палива - за результатами незалежних тестів, економія становить порядку 8%
•    легкий і швидкий запуск - як в холодну погоду, в умовах гелестворенню в паливі, так і при теплих погодних умовах, коли знижується в'язкість палива
•    знижує димність і викиди сажі - допомагає позитивно пройти перевірку на зміст шкідливих речовин
•    очищає й захищає форсунки й інші компоненти паливної системи - миючий і розкладаючі наліт складові допомагають видалити оксиди і плівки, що утворилися в результаті окислювання й полімеризації палива, запобігаючи закупорюванню каналів системи
•    знижує зношування деталей дорогих паливних систем - додаткове змащення захищає деталі від зношування при використанні палива з низьким вмістом сірки
•    підвищує й стабілізує якість палива - немає необхідності купувати спеціальне дороге паливо. Стабілізує якісний стан палива й знижує його забруднення опадами
•    допомагає видалити воду - спеціальна складова допомагає відокремити найдрібніші краплі води, що утворять суспензії й емульсії, тим самим підвищується ефективність фільтрації палива паливним фільтром
•    не містить спиртних складових - допомагає уникнути появі корозії і передчасному зносу деталей паливної системи 

ПРИМІТКИ 
•    пропорція присадка, що рекомендується/паливо - 1:500
•    спосіб застосування - додати перед заправленням
•    умови застосування - для досягнення максимального перемішування присадки з паливом температура присадки повинна бути не нижче -15 град. по Цельсію
•    умови зберігання - зберігати при температурі не нижче -17,8 град. по Цельсію
Усі присадки компанії Stanadyne сумісні один з одним, і навіть подвійне дозування не приведе до негативного ефекту, але й не дасть подвійної вигоди.

Виробники двигунів і транспортних засобів, що схвалили продукцію компанії Stanadyne, рекомендують використовувати Performance Formula цілий рік, що дозволяє паливній системі Вашого двигуна мати надійний захист від проблем, пов'язаних з низькою якістю дизельного палива.